Ull er gull!

Minusgraderne har trengt seg gjennom luften denne uken og vi har fyrt for alle penga for å få det varmt i huset. Ulempen med gammelt og utett hus. Når det først blir varmt er det kjempe deilig men når du nesten fryser rumpa av deg den timen fra du står opp til du drar på skolen så er det ikke særlig koselig. Heldigvis er jeg heldig som har en så flink mormor som har strikket så mange fine gensere til meg som kan holde meg varm, og tante som har strikke ullsokker. Ullsokker er noe av det kjedeligste jeg selv strikker så det kommer alltid godt med å få av andre! Gensere til meg selv har jeg ikke turt og prøvd meg så mye på  enda siden jeg er redd det skal ta bort motivasjonen min, men en har jeg fått til og den var relativt både fort og enkel å strikke. Men jeg skal ha flere i samlingen min!

Nå for tiden holder jeg på med en lang vest til meg selv som jeg har siklet på lenge nok til at jeg bare måtte ha den. Jeg trodde riktig nok det kom til å bli ett evighetsprosjekt med foreløbig har det gått veldig greit og jeg er snart halvveis med del 2 av 3. Det er så gøy og ikke minst fasinerende hvordan man kan lage så mage fine plagg bare ved hjelp av noen pinner og litt tråd! Strikking har for meg blitt en del av hverdagen, den delen hvor jeg slapper mest av er når jeg har strikkingen mellom hendene. Om det er til meg selv, eller bursdags/julegaver spiller ingen rolle for uansett er det kjempe gøy! Tenkte å vise dere mine fine strikkegensere, jeg mener og ha gjort det før og men har nok fått flere siden den gang.

Denne helgen har jeg tatt på meg ekstra vakter på jobb så da ble det jobb helg. Men litt ekstra med penger kommer godt med når bilden skal på EU-kontroll og årsavgiften etter hvert skal betales. Første uke på skolen er også gjennomfør og jeg tror dette semesteret kommer til å bli ett bra semester som kommer til å fly av sted.

-Stine

Fanakofte
Fanakofte
Marius genser og pannebånd
Marius genser og pannebånd
Acne - genser
Acne – genser
Nordkapp kofte
Nordkapp kofte

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *