Så enkelt, og så fint

I dag har en av mine fantastiske venniner Cecilie bursdag. Før jul nevnte hun at hun ønsket seg en helket lyslykt med ugle på, og mente at hun måtte nevne dette for sin svigermor. Om hun har gjort det eller ikke vet jeg ingenting om, men heklet lyslykt med ugle ble det på henne uansett! Jeg holdt på ideen og før jul fant jeg litt reste garn i garnkista og heklet en lyslykt. I går dro jeg og fikk tak i det anhenget med ugle som vi hadde sett på den dagen hun nevnte at hun ønsket det, pluss silke tråd for å ha rundt. Og jeg synes den ble kjempe søt! Så søt at jeg nesten bare må vise dere den! Jeg har heklet flere slike tidligere, men aldri tenkt på og henge på anheng. Ble kjempe fornøyd.

-Stine

12511752_10208195982357181_105183624_n

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *