Julenaften 2015

God 2. juledag! Hvordan har deres jul vært så langt?
Her i huset raser vi fra det ene juleselskapet til det andre, men vi er heldige å får litt avslapping innemellom. Noe jeg tror vi har godt av! Julen handler om kos og det å ha det hyggelig med familie og venner, ikke stress.

I år feiret vi julaften på Frosta hos mine svigerforeldre. Dette er første julen jeg har feiret med dem og ikke hjemme med min familie, og det er den første julen som Fru Greistad, kone og ektemann. Bare det er jo gøy i seg selv! Selv om vi hovedsak feiret julaften hos sivgers var vi også hjemme hos mamma og stefar en tur på julaften. Vi sto opp i rett tid og kjørte til mammma og stefar hvor vi fikk servert en herlig julefrokost med hjemmebakte rundstykker og all verden med godt pålegg!
Når klokken nærmet seg Tre nøtter til Askepott benket vi oss i sofaen sammen med Lillesøster og stesøster. Det blir ikke jul uten Tre nøtter til Askepott! Når dette var ferdig spilte jeg en rundt med yatzy med jentene før vi satte snuten hjemover for å finne frem finstasen.

Når julekjolen hadde kommet på og dressen var knappen igjen pakken vi sammen alle gavene og kjørte ut til svigers hvor vi lempet av gavene og kjørte direkte til kirka. Julegudsstjenesten er alltid så koselig! Kirka er fullstappet og alle er med å synger julesanger. Jentene som var med å sang var utrolig flinke og jeg fikk frysninger over hele kroppen under den første sangen. Nydelig!
Etter kirken ventet ribba på oss. Broren til Vidar og Kjæresten var de som har kokkulert og stelt i stand julemiddagen i år, og de har gjort en super jobb! Før vi begynte å spise leste svigerfar juleevvangeliet. Maten ble spist og vi alle ble mette, bordet ble ryddet også var det tid for gaveåpning.

Vi fikk utrolig mye fint i år som i fjor! Vi fikk mye av det vi ønsket oss og det meste av det vi fikk er allerede tatt i bruk, av det som går an å bruke hvertfall. Det ble dessert etter gaveåpningen og Harry Potter for den som ønsket det.
Juleselskap er det nok av i julen for vår del, i går var vi hos mormor og morfar på julemiddag i tro tradsjon og i dag har vi vært hos tanten og onkelen til Vidar. Enda har vi ett juleselskap og juletrefest igjen men det er bare koselig og samle alle sammen slik! Nå blir det taco kveld og julefilm her i huset, og maks avslapping!

-Stine

Frokostbordet dekket for julefrokost
Frokostbordet dekket for julefrokost
Meg, Lillesøster og Vidar
 Lillesøster, meg  og Vidar
Anderz håper på at noe faller ned
Anderz håper på at noe faller ned
Marie og jeg legger pakker under treet
Marie og jeg legger pakker under treet
Obligatorisk julebilde foran juletreet
Obligatorisk julebilde foran juletreet
Vidar ser Donald
Vidar ser Donald

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *