Fra ungdom til ung voksen!

I dag er det 18 år siden jeg fikk ei lillesøster som skulle vise seg å bli både plagsom og klengete til tider. Men det er bare små ting som lett blir dekt av det fine smile, den herlige latteren og den fantastiske personene hun har blitt den dag i dag! Ikke bare er hun flott på utsiden, men også på innsiden!

Jeg husker den dagen jeg ble 18 år som om det var i går. Jeg hadde vært på hyttetur med venninner den helgen og hadde ikke fått all verden med søvn. Men mamma mente jeg måtte hvertfall vente med å sove til etter jeg har åpnet pakkene slik at lillesøster fikk være med å se på når jeg skulle åpne pakkene.
Jeg var og veldig gira på å flytte ut når jeg fylte 18 år. Noe mamma ikke var like beigestret for, men det tok en måndes tid så var jeg sannelig ute og har vært det siden! Jeg hadde en periode hvor jeg bodde litt hjemme, men har også bodd 6 måneder hos mormor og morfar.
At Lillesøster nå faktisk er like gammel som jeg var da jeg flyttet ut klarer jeg ikke helt å forstå, jeg klarer ikke se for meg at hun skal starte ett liv i ett eget hjem. Ikke fordi jeg ikke tror at hun takler det, for det er jeg sikker på at hun gjør! Men fordi at hun er jo lillesøster, hun skal jo vær liten og bo hjemme. Jeg må vel bare innse at det ikke kan gå til evig tid. Det skal bli gøy å besøke henne den dagen hun får eget bosted i hvertfall!

Vi skal være med å feire dagen hennes med å ut å spise. Vi har jo hatt bursdagsfeiring med familien også. Gratulerer en masse med dagen Lillesøster! Håper dagen din blir kjempe fin. Vi er kjempe glad i deg begge to!♥

-Stine
DSC_0620 DSC_0617

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *