Andre søndag i advent

Tenkt at vi allerede skal tenne det andre lyset i adventsstaken? Selv om det føles ut som det var i går vi tente det første lyset så har denne uken føltes sykt lang ut. Vil nok tro at det har noe med eksamen som nærmerer seg bare mer og mer å gjøre. Og jeg kjenner at jeg nå er veldig klar for å bli ferdig med eksamen og ta juleferie! Ikke mange dagene igjen nå.

Dette har vært en slik dag hvor jeg har fått gjort mye. Mer enn jeg hadde trodd. Jeg har først og fremst fått lest til eksamen noe som ikke kan dyttes til side uansett hvor mye jeg ønsker det! Jeg har også fått bak brød, vasket og hengt opp klær , trent og sett en episode av Gossip Girl. Nå står det hjemmelaget fiskegrateng i ovn og om litt skal jeg bruke resten av kveldstimene mine på jobb. Også må jeg ikke glemme at vi fikk ett liten, koselig besøk av Solveig og Daniel som kom innom for å levere årets julegave. Nå har vi ikke sett dem siden bryllupet i sommer så det var utrolig kjekt og se dem igjen selv om det bare var for en liten stund!

Med andre ord er dette en slik dag jeg liker veldig godt! Jeg har fått gjort masse fornuftig, og med det kan jeg finne senga og legge meg med god samvittighet når timene på jobb er over.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *