Julekjolen

De siste årene har jakten på den perfekte julekjole blitt en tradisjon, den fra i fjor duger ikke andre år på rad. Selv har jeg kjøpt en ny kjole til jul i år, men om jeg blir å bruke den på julaften vet jeg enda ikke. Den fra i fjor duger i massevis for min del! Men kjekt med ny kjole i skapet uansett.

Jeg har samlet sammen tre kjoler med tilbehør. Personlig liker jeg alle tre kjolene veldig godt, spesielt den i mint farge! Men de har ikke størrelsen min så det får bli med at jeg bare drømmer om den istede for å eie den. Som andre jenter har jeg nok kjoler å velge mellom til julen.
Julen er vel den tiden på året jeg går mest i kjoler, jeg bruker det ofte resten av året også. Men i julen blir de fineste kjolene brukt litt mer enn ellers i året.

-Stine

PicMonkey Collagedress1 PicMonkey Collagedress3PicMonkey Collagedress4

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *