Juleklippen

I mellom all eksamenslesingen i dag tok jeg meg tid til en liten pause for å besøke frisøren. Min gamle frisør har startet på en ny plass, og siden jeg fant ut at det var litt dyrere og lengre å kjøre dit besluttet jeg å prøve en ny frisør. Lillesøster er veldig fornøyd med sin og Cecilie har og vært der, så da fant jeg ut at jeg måtte prøve og ble kjempe fornøyd! Så jeg blir nok å fortsette å gå dit. Jeg er ikke såå glad i være hos frisøren, dermed er det viktig for meg å kunne gå hos en frisør som jeg føler meg trygg på, som vet hva jeg liker og som vet å forstå meg.

Jeg tenkte å dele litt av min hårhistorie i bilder fra 2011 og frem til i dag. Jeg har alltid vært en person som fort blir lei og trenger forandring og gjør gjerne noe nytt med håret etter noen måneder. Om det er å farge det eller å klippe pannelugg eller klippe det kort kommer på samme så lenge det er en forandring. Nå har jeg blitt bedre på å ikke farge det like ofte som før, men når det kommer til lengde på håret kan jeg enda være veldig ubesluttsom. Den ene dagen vil jeg har kort og den andre langt. I hovedsak har jeg prøvd å spart til langt i flere år nå, men som regel går jeg lei når det kommer til ett stykke og dermed tar jeg det enkelste utveien og klipper det kort. Men nå har jeg holdt meg hardt og har spart siden i fjor, og kjenner at motivasjon for å spare til langt hår fremdeles ligger der. Selv om jeg enkelte dager skulle ønske det var kort og ikke tok så lang tid å fikse på. Selv synes jeg at jeg kler både kort og langt hår, så sånn sett spiller det ikke så stor rolle.

-Stine

2011 var det første året jeg begynte med ko
Jeg klipte håret mitt i bob for første gang i 2010, bildene over er bilder gjennom året 2011. Det korte håret ble spart ut, men jeg hadde forandring med at jeg klipte pannelugg. 
2012
2012 er nok det året jeg hadde lengre hår enn noen gang tidligere. Men høsten 2012 tok jeg ett valg å klipte det kort igjen. 
2013
I 2013 prøvde jeg hardt å spare ut håret igjen, men ble lei og klipte skrå bob igjen. Denne gangen klipte jeg det slik at det var lenge frem enne bak og ble kjempe fornøyd med det! 
2014
Fra 2013 til 2014 ble det atter en gang ett forsøk på å spare til langt, men etter skolestart før vi reiste til København ble det igjen kortere. Og jeg trivdes veldig godt med det da også!
2015
Dette året har jeg også prøvd å spare det. Planen var jo å ha langt hår til bryllupet, noe som ikke ble noe av når jeg klipte meg høsten 2014. Men det ble pannelugg og farget hår i løpet av året og jeg ser betrakterlig forskjell fra januar og frem til nå. 
I dag
I dag fikk jeg kvittet meg med de mest slitte tuppene, og ellers ble det skrå pannelugg igjen. Deilig å slippe å sette opp panneluggen fordi den er i veien! Nå er plan å spare til langt, men hvor lenge den planen varer vet man jo aldri med en ubesluttsom jente som meg. 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *