Hipp, hipp, hurra!

I dag er dagen hvor min fantastiske ektemann, kjæresten og klippe fyller år. Jeg vil bruke dette innlegget til å takke Vidar for at jeg er så heldig å få lov å være hans kone, takke for at han er en god støtte i hverdagen når dagene er tunge og som deler min glede når dagene er gode. Han vet hvordan han skal overraske og glede meg, om det er med å komme hjem med en blomsterbukett eller skrive noen fine ord på en lappe som han henger på speilet på badet slik at jeg ser det dagen etter på, eller om det er bare at jeg trenger en klem og litt kvalitetstid med min kjære.

Vidar er en utrolig snill, god og omsorgsfull person som gjerne skal hjelpe flere på en gang om han hadde mulighet. Han sier sjeldent nei hvis noen spør om han kan gi en hjelpende hånd, og han er utrolig flink til å ta vare på meg de dagene jeg trenger litt ekstra med oppmuntring. Han viser at han er glad i venner og familie og er flink til å vise at han virkelig setter stor pris på folk. Og jeg kjenner jeg blir så glad inni meg når jeg ser hvor herlig han er med andre, voksne som barn.

Gratulerer så mye med dagen kjære! Til tross for at jeg har sittet med eksamensforberedelser så håper jeg du har hatt en fin dag, og at det fremdeles kommer til å være fin ut dagen. Elsker deg!

-Stine

SAM_0749-650x433
cszSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *