Første søndag i advent og bursdagsfeiring

Har dere husket å tenne det første lyset i adventsstaken?
Hos oss ble frokosten ganske kortvarig, men vi lot lyset stå å brenne litt mens vi fikset og ordnet litt til bursdagsselskap. Det skal jo tennes flere ganger i løpe av uken likevel så det går nok helt fint.

I morgen fyller Vidar år, og i den anledning feirer vi med familie og slekt i dag. Første pulje som bestod av familien på min side har nettopp dratt og nå blir det noen rolige timer med avslapping før andre pulje med Vidar sin side av familien kommer for å feire med oss.
Jeg har bakt både rundstykker og sjokoladeboller til i dag etter Vidar sitt ønske. Lillesøster har vært snill og bakt iskake som hun hadde med. Og Svigermor stiller med Oreokake når de kommer. Så serveringen er det ikke noe å si på. Selv om det er veldig koselig å samle alle sammen under vårt tak, så blir det også slitsomt når det er så mange om gangen. Jeg tror nok både jeg og bursdagsbarnet får sove godt til kvelden i kveld!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *