Mummi kopper

På utdritningslaget mitt var jeg heldig og fikk en kjempe fin og søt kopp av Elisabeth i gave. Og den har jeg brukt mye! Jeg har vel arvet det litt fra mamma, men når det kommer til kopper så er jeg ganske så svak. Før jeg fikk mummi koppen av Elisabeth hadde jeg en yndlingskopp som jeg kjøpte i Kroatia sommeren 2012. Men etter jeg fikk mummi koppen har den blitt en stor favoritt nr 2! Den jeg kjøpte i Kroatia bruker jeg som oftest til å drikke kaffe latte av, mens mummi koppen har blitt brukt mest til te.

Men så finnes det jo så mange fine mummi kopper! Og av inspirasjon fra Elise som har en stor samling av mummi kopper så har jeg selv fått lyst til å samle på de. Hvertfall skaffe noen til! Så derfor var jeg å kjøpte enda en kopp til samlingen for litt siden, kopp nummer 2 ble en kopp i en herlig farge med Sniff på. Mummi og folkene i Mummidalen i seg selv gir meg store barndoms minner da jeg var utrolig glad i Mummi da jeg var liten. Da er det ekstra stas at det faktisk går an å få kjøpt kopper med Mummi på! Ikke bare får man kjøpt kopper, men også saks, skåler og mye mer.
Nå skal det å sies at jeg har ønsket meg ett par Mummi kopper til jul også. Noe jeg er veldig spent på om jeg får. Og jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke bare ønsket meg Mummi kopper, men Greengate også. Jeg har samlet litt på Greengate i noen og synes det også er en kjempe fin serie! Det beste er at man kan blande av alle sortene.

For øyeblikket står det hjemmelaget granola i ovn. Gleder meg skikkelig på resultatet! Helgen gikk jo forbi på et blunk. Vi var hos mormor og morfar i tro tradisjon og feiret farsdagen med middag sammen med dem, tante, onkel, søskenbarnet mitt, mamma, stefar og lillesøster. Etter på dro vi videre til Svigers for å feire svigerfar litt også.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *