Endt praksis

God helg!

Tre uker med praksis er gjennomført. Ukene har gått så alt for fort og det var trist å forlate barnehagen å vite at jeg ikke skal tilbake på noen måneder. Neste gang skal vi heldigvis være der i 5 uker, så da får mer tid sammen med det flotte personalet og de nydelig ungene på avdelingen jeg har vært på.
Selv om det er trist å ikke skulle i barnehagen ukene fremover, så er det litt godt og. I praksisen er det utrolig mye som skal skrives, både av referat, refleksjoner og observansjoner. Men det er så verdt det til slutt! Man må bare holde ut og fokusere på at det bare er for en periode.

Nå venter noen intense uker med eksamenslesing. Først og fremst er det hjemmeksamen som skal leveres, også blir det muntlig eksamen før juleferien. Det er vel den beste motivasjon av alt, at det snart er juleferie. Og når juleferien starter er vi allerede halvveis i studiet.
Jeg for min del har jobbhelg denne helgen. Jeg prøver dermed å finne en hver ledig tid til å slappe av litt og samle krefter til å kunne yte mitt beste på jobb i helgen før det blir å ta i ett skippertak på skolen igjen.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg, og ikke minst en flott lørdagskveld!

-Stine

DSC_0620

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *