New In: Spisegruppe

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg har det kommet litt nye møbler inn i hus den siste måneden. Selv om vi i hovedsak ikke trodde vi skulle få plass så har vi fått det, og de forandringene vi har gjort er jeg veldig fornøyd med! Vi måtte riktig nok ommøblere litt, men det var så verdt det!

Det hele startet i grunn med ett besøk til Siv Tone, og ett besøk til mamma hvor samtale emnet ble interiør. Nå er både mamma og Siv Tone ganske interisserte i dette og det passer meg perfekt når jeg selv er veldig glad i det! Litt samtale om forskjellige interiørstiler, titting på bilder til inspirasjon fikk meg til å få mange ideer om hvordan jeg kunne tenkt meg å ha det og hvilken stil jeg liker best. Så en dag fikk jeg telefon av mamma om jeg ikke ville ha en gammel fin spisegruppe som ett vennepar av dem skulle kvitte seg. Mamma hadde selv fått spørsmålet, men hadde ikke plass. Og jeg konkluderte vel egentlig med at vi heller ikke hadde plass, men jeg tok det likevel jeg!

Og selv om jeg ikke hadde plass akkurat der og da, så fikk jeg noen bilder i hodet mitt over hvordan jeg ville ha det på stuen. Så etter litt ommøblering så ble det plass! Om man bare ønsker seg det og vil det godt nok så får man alltids plass. Nesten så jeg synes stuen ble koseligere og mer åpen også etter vi fikk inn de nye møblene! Kjempe fornøyd!

-Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *