Borte bra men hjemme best!

Selv om det var helt fantastisk å tilbringe helgen på hytta, så er det alltid ekstra godt å komme hjem igjen. Selv om det var iskaldt hjemme når vi kom inn døra så føltes det likevel veldig godt å være hjemme. Gårsdagen ble veldig rolig. Vi startet dagen med å kose oss med ett par episoder «Once up on a time» og frokost før vi pakket sammen tingene våre og ryddet og vasket etter oss på hytta.
Så kjørte vi ned til farmoren til Vidar hvor vi var en liten stund før vi satte snuten hjemover. Det skulle bare mangle når vi først er der! Tid er dyrebart, og man må bruke mest mulig tid med dem man er glad i.

Vel hjemme fikk jeg melding av Fineste Lena som satt å kikket på bildene fra bryllupet vårt som hun hadde tatt. Hun lurte på om hun kunne komme så jeg kunne velge ut hvilke jeg ville ha, noe som endte med at jeg ville ha alle. Men så fikk vi ikke ført de over på minnepennen jeg hadde så hun skulle bruke sin så vi må vente enda litt lenger.  Å som jeg gleder meg til å få de siste bildene! Jeg har jo enda ikke vist bildene vi fikk av fotografen, men det blir. Ting tar litt tid.
Etter at Lena hadde dratt laget jeg gulrot suppe for første gang. Den ble ikke perfekt, litt for sterk for Vidar sin del. For meg som er tett i både nese og hals var det i grunn bare deilig at det brant litt. Men øvelse gjør mester! Kanskje blir resultatet bedre neste gang? Ellers ble det en rolig kveld. Jeg fikk sydd litt på ett prosjekt jeg holder på med, og vi fikk hengt opp en hylle som har kommet i hus som jeg skal vise dere senere en dag. Deilig og avslappende med andre ord!

Nå har mandagen kommet, siste mandagen i denne praksisperioden. Når vi er ferdige på fredag er det bare å sette seg i eksamens modus for det er nemlig eksamen som er det neste som står på lista! Det skal bli så deilig å få gjennomført eksamen, for da er det juleferie etterpå!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *