Happy Halloween!

Ordet Halloween har jeg egentlig ingen relasjon til. Jeg har aldri feiret halloween i hele mitt liv, og kjenner heller ingen trang til å begynne med det. At folk i Norge bruker over 270 millioner på kostymer og stæsj til dette får meg til å grøsse. Tenk hvor mange mennesker man kunne hjulpet andre steder i verden med så mye penger. Nå er jeg kanskje litt gammeldags av meg når det kommer til feiring av halloween, men jeg synes virkelig ikke det er verdt å bruke pengene på.

Vi har rømt til Jonsvatnet for helgen på hytta. En rødmalt liten stue midt i skogen på en haug rett bak gården der Farmoren til Vidar bor. Utrolig koselig plass!
Først i dag ble vi invitert inn til tanten og onkelen til Vidar som også bord på og driver gården. Her hadde søskenbarnet hans laget nydelig brokkoli og skinke pai. Etter noen timer ved kjøkkenbordet var vi gode og mette til å dra videre til neste plan for dagen som var pirbadet sammen med Svigers og Lillesøsteren til Vidar. Dette er en tradisjon de har hatt siden Vidar var liten, hver Halloween har de dratt i pirbadet på kvelden for å slippe unna alle som går Halloween som kommer på døra. Og i år var det intet unntak!

Nå er Vidar å kjører Farmoren ned på gården igjen etter at vi har kost oss masse med taco! Når vi kom hjem fra pirbadet plukket vi opp Farmoren hans også ordnet vi middag og spiste sammen med henne. Etter vi flyttet til Frosta har det ikke blitt like mye tid til å kjøre på besøk så da er det ekstra koselig å bruke litt tid med henne nå når vi er her. Nå blir det straks film og litt godt i skålen her i gården når Vidar kommer opp igjen. Den perfekte Halloween feiringen i mine øyne! Tid med familie og min kjære♥

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAM_1241 SAM_1246

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *