Gårds drømmen

Mens andre drar med seg dyna oppi sofaen på morgenkvisten drar jeg med meg dyna oppi den nye favoritt plassen min i huset. Skuvsenga. Vi fikk den i hus for noen uker siden og jeg er kjempe fornøyd!
Interiøsmaken min utvikler seg stadig mer mot gamle ting med sjel i, som er unike på hver sin måte og som gir en hjemmekoselig stemning i huset. Nå er vi også heldige og har fått en kjempe flott spisegruppe med gammelt uttrykk som vi har fått inn på stuen som jeg skal vise dere etter hvert.

Til morgenen i dag tok jeg med meg dyna ned i skuvsenga, her har jeg ligget og kost meg med «Lev Landelig» i morgen timene og drømt meg bort. Den store drømmen er å kunne få bo på en gammel gård, pusse opp ett hus. Ha høns på gårdstunet, en hage full og fine blomster, busker med gode bær og store eple og plommetrær. Også en egen grønnsakshage! I år plukket vi selv bringebær fra buskene i hagen, og jeg laget syltetøy for første gang. Noe som jeg syntes var så koselig! Jeg har også blitt flinkere til å bruke grønnsaker i middagen, tenk å hente dem fra egen hage?
Det er kanskje en stor drøm, men så sinnsykt gøy det hadde vært! Jeg blir så inspirert av å lese om folk som har kjøpt gamle gårder og rennovert og beholdt mest mulig av det gamle. Jeg har også lyst til å gjøre det en dag. Men foreløbig så blir det nok bare en drøm. Det som er spennende med at det er en drøm er å se om den en gang går i oppfyllelse! Jeg vet at det ligger mye bak å pusse opp ett hus og fikse fin hage osv, men er det noe virkelig vil så skulle vel egentlig ingenting ha stått i veien for det. Bortsett fra penger da kanskje? Men alt kunne man ikke gjort på en gang uansett.

Jeg får si meg fornøyd med å ha gamle møbler i hus enn så lenge! Når julen nærmer seg har jeg en plan om å sy juleputetrekk og fylle den fine skuvsenga vår med, kanskje sy noen juleløpere også? Det er vertfall noe som er oppnåelig!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *