Første dag omme

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med beina lagt høyt. Hodet er slitent etter første dag i praksis, på nye plass med nye barn og ansatte. Dagen har gått veldig bra og jeg tror det her blir kjempe koselig og ikke minst lærerrikt! Mye nytt og mange uttrykk og bearbeide fra dagen gjør at man blir litt ekstra sliten. De ansatte er hyggelige og barna er bare helt helskjønne! Er det noe jeg virkelig ikke angrer på er det at jeg har valgt barnehagelærer som utdanning og fremtidilig yrke. Jeg får så mye glede gjennom jobbe som blir gjort, og selv om det er en jobb du må gi mye av deg selv i så er det og en jobb du får mye glede tilbake av og.

Siden jeg sov hos mormor og morfar i natt var det deilig å komme hjem til mannen igjen. Første natt fra hverandre siden vi ble gift. Ikke at en liten natt gjør så mye forskjell, men likevel er det deilig å komme hjem til ferdig dekt middagsbord etter en dag med mye nye inntrykk og en klem eller to. Og siden vi har hatt lillesøster på besøk hele helgen er det litt deilig å være bare oss to også. Nå blir det vel «Jakten på kjærligheten» her i stua snart, så blir det vel ikke så alt for sen kveld i kveld kjenner jeg.

-Stine

Bilde tatt 04.09.13 kl. 17.37

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *