Guitar – hero proff!

Etter en veldig rolig dag fra denne kanten ble det plutselig litt liv i stua her i kveld. Jeg har akkurat knust Lillesøster i guitar hero, noe som blir ganske stort for min del som alltid taper mot Vidar ellers! Lillesøster har fått i seg litt for mye sukker, eller så er hun bare VELDIG overtrøtt. Hun har hatt en rund dans med gitaren mens hun har sunget VMCA. Føler meg skikkelig heldig som har fått privat oppvisning!

Ellers i kveld har vi koset oss med hjemmelaget pizza, litt snacks og «Skal vi Danse». Tv-programmet var ønske fra Lillesøster. Som regel når vi er alene pleier vi  å se film på lørdagskveldene, men «Skal vi Danse» er absolutt koselig det og!

Anderz har tuslet inn i buret for kvelden og blir nok sliten av støyet som har vært her den siste timen. Vidar har rømt på loftet mens vi ligger lanflate i vær vår sofa og venter på at øynene skal bli tunge og kroppen trøtt. Veldig koselig å ha Lillesøster på besøk, det skal være helt sikkert!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *