Bed & Breakfast

Jeg har akkurat fått satt rumpa mi ned på en stol for andre gang siden jeg kom hjem fra skolen i dag. Den første gangen var i noen minutter da jeg spiste middag. Ellers har jeg flydd rundt og fått gjort unna litt. Etter skolen var jeg nemlig å hentet Anderz(hunden til mamma og stefar), for han skal nemlig være hos oss i helgen! Og siden han hadde ligget i buret sitt hele dagen måtte han få seg en lengre luftetur etter middagen.
Når vi kom hjem fra trimturen måtte jeg hive meg i rundt og fått vasket litt bad siden jeg om en liten stund skal kjøre og hente Lillesøster, som også skal bo her i helgen! Hvor koselig er ikke det da? Med andre ord har vi åpnet en liten bed and breakfest for helgen for både mennesker og dyr.  Nå skal jeg slenge føttene opp i sofaen og virkelig slappe av en liten stund før jeg må hente Lillesøster.

Håper dere får en riktig fin fredagskveld!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *