Lørdagshygge

Ah, herlige lørdag! Denne dagen er alltid like velkommen her i hus, i tillegg til søndag da. Selv om jeg nå har hatt høst ferie og egentlig ikke kjenner forskjell på om det er lørdag eller tirsdag så er det likevel en ekstra liten feeling over lørdagen denne ferien også. Det skal bli deilig å starte på skolen igjen, selv om det bare er for tre dager. Men enda deiligere blir det å komme ut i tre ukers praksis i barnehage! Gleder meg!

I dag har vi vært så heldige og hatt besøk av mormor, morfar og lillesøster. Det er lenge siden mormor og morfar har vært her på besøk nå så det var kjempe koselig at de tok seg en tur! De fikk servert alt for svak kaffe (morfar og Vidar sitt verk) og Vidars hjemmelagde kanelboller. Å som jeg koser meg når vi får besøk! Selv om det kanskje ikke er så alt for ofte, så blir det ekstra koselig når noen stikker innom, om det så bare er for en liten tur!

Nå er det ikke lenge før vi skal ta turen ned på Bedehuset hvor det skal være Reunion for konfirmantene som ble konfirmert nå i høst. Vi skal være med å hjelpe til denne gangen, men også vise ansikt for ett nytt prosjekt vi og noen venner av oss har jobbet litt med så det blir spennende! Digger forresten de nye skoene mine! De er så gode å gå i, å så fine å se på.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *