Inspirasjon: Høst og Vinter garderoben

Her i Trøndelag har det vært ganske uggent vær de siste dagene, både vind og regn. Det ble til og med meldt ekstrem vær og over 100 mm med regn på ett døgn. Vi berget riktig nok greit, men jeg har sett bilder av plasser hvor det virkelig har blitt oversvømt. Når været er som det har vært og man sitter inne med fyr i peisen og pleddet over seg kan man kjenne på følelsen av høst. Og jeg liker det!

Jeg har lenge gått å gledet meg til å bruke de store, gode, strikket genserene mine men foreløbig har det vært for varmt. Nå som det har vært kaldt å surt ute har jeg enedelig tatt de i bruk! Og så deilig det har vært å kjenne tøyet varme mens det ellers er kaldt i rommet. I mellom pensumlesing og noen episoder Gossip Girl har jeg i dag sittet på nettet og kikket gjennom de mange herlige nyhetene av høstmote som har kommet i butikkene. Jeg og Jannicke har planlagt å dra på en shopping runde på mandag, og  jeg gleder meg utrolig mye nå som jeg har fått litt inspirasjon til hva jeg kunne tenke meg av nytt i garderoben. Jeg har laget noen collage for å dele med dere så dere også kanskje får litt inspirasjon.

-Stine

Butikkene bugner av fine ponchoer. Jeg kunne lett ha hatt en i min garderobe!
Butikkene bugner av fine ponchoer. Jeg kunne lett ha hatt en i min garderobe!
Blusen er absolutt på ønske listen min, men det blir gjerne litt kaldt når minsgraderne kommer krypende. Men med en fin strikket cardigan over kan jeg holde meg varm!
Blusen er absolutt på ønske listen min, men det blir gjerne litt kaldt når minsgraderne kommer krypende. Men med en fin strikket cardigan over kan jeg holde meg varm!
Lange, gode kose gensere er alltid velkommen i garderoben min. Både behagelig å fint med ei tykk strømpebukse til.
Lange, gode kose gensere er alltid velkommen i garderoben min. Både behagelig å fint med ei tykk strømpebukse til.

 

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *