Mandags kos med Cecilie

Mandagskole er slitsomt. Selv om skoledagen generelt ikke er noe særlig lengre enn de andre skoledagene så føles det likevel mye lengre når vi slutter kvart på fire enn når vi slutter kvart på fem. Gleden er ekstra stor når vi kan forlate auditoriet hvor solen aldri kommer inn og luften blir tung. Med alt for mye informasjon trykt inn mellom ørene er det deilig  å ha en rolig mandagskveld foran seg.

Høsten er en fin tid for inne kos!
Siden både jeg og Cecilie er glade i jakten på Kjærligheten har vi med levende lys og pledd  benket oss sammen i sofen i kveld med hver vår strikking og litt frukt på bordet for å kose oss litt ekstra. Enkelt mandags kos! Med god samvittighet!
Ønsker dere en alle en flott mandagskveld!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *