Måneden som gikk: September

Tiden flyr som en vind, og tenk! Nå er vi i oktober allerede, om ikke så alt for lenge kommer julen snikende inn på oss. Denne måneden har Knut besluttet å reise en ukes tur til Tyrkia sammen med sin gode kamerat Lauritz. Noe han gleder seg veldig til, og dette synes jeg han virkelig fortjener! Jeg blir hjemme denne gangen, noe som er rettferdig siden jeg dro til Bulgaria uten Knut tidligere i sommer.

Her kommer litt oppsummering fra måneden som har gått:


Jeg satte på extension, noe som varte i tre uker. Jeg ble lei og tok det av.


Vi feiret bursdagen til Rikke – stesøster.


Jeg kjørte traktor for første gang. Skummelt!


Vi var oppe i Fagerlia på hytta sammen med Karsten og Miriam Christine.

Hvordan var din september?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *