Filmtips: Bølgen

Nå er det sikkert veldig mange som allerede har sett denne filmen, men om du ikke har det så anbefaler jeg på det sterkeste å stikke innom nærmeste kino hvis du ønsker deg en god kino opplvelse. Selv var jeg og så filmen sammen med Vidar, mamma, stefar, Lillesøster og mormor tidligere denne uken. Av erfaring er jeg sjelden veldig imponert over norske filmer, men denne var utrolig bra! Og det at den er basert på sann historie gjorde at den gav ekstra inntrykk på meg.

I hovedsak har jeg ett elsk-hat forhold til slik type filmer da jeg ofte lever meg veldig inn i filmen og kan lett felle tårer og sitte med hjerte i halsen under store deler av filmen. Denne gang ingen unntak. Men samtidig elsker jeg å se slike filmer fordi de rører noe inne i meg.
Som sagt ønsker du en god filmopplevelse så anbefaler jeg denne filmen på det sterkeste!

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *