Hyttetur

Å som vi koset oss på hytta i helgen! Det er alltid som balsam for sjelen og komme opp på fjellet hvor eneste støyen du hører rundt hytta er fuglesang og bjellene til sauene som beiter i nærheten og man kan kjenne vinden i håret og trekke inn den deilige fjellluften! Perfekt måte å samle mer energi på til en travel uke med lange skoledager.

Fredagen brukte vi stort sett til å slappe av. Jeg for min del startet dagen med å ligge lenge i sengen å lese i bok før jeg sto opp å brynet meg litt på pensum. Resten av dagen gikk det i kortspill, soling og strikking. Mot kvelden ble det kveldskos med vafler og Norske Talenter på skjermen.

Lørdagen var vi tidlig våkne og denne dagen startet jeg med ei herlig treningsøkt ute i det fri. Etterpå dro jeg og Vidar ut i skogen for å plukke blåbær. Vi var litt skeptiske til om vi kom til å finne noe, men vi kom over en plass hvor det var masse! Så vi hadde med oss to hele soddbøtter hjem. Den ene gav vi bort til mormoren og morfaren til Vidar da jeg hadde lovt at de skulle få litt. Så da ble det litt på begge to. Dermed har vi både hjemmelaget, jordbær,bringebær og blåbærsyltetøy i frysen nå! Digg!

Planen var egentlig å være til søndag, men vi besluttet å dra ned på lørdag da Vidar gikk tomt for lesestoff og jeg hadde litt lyst til å få med meg første møte på Sentrumskirka. I tillegg fikk vi invitasjon til grilling hos Trine og Øystein i går kveld, så da ble det en kjempe fin avslutning på helgen sammen med fine folk!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *