Lørdagsdate♥

Graderstokken viste 18,5 grader allerede da jeg annkom jobb i 08.00 tiden i dag morges, når jeg dro hjem viste den 26, 5 grader. Plutselig kom sommeren til Trøndelag! Typisk at den kommer når ferien er over og folk skal tilbake på jobb og skolebenken. Men for all del, vi skal ikke klage! Vi har ikke hatt noe særlig til sommer her i år, så det var virkelig på tide at den kom. Selv om vi har fått i oss litt d-vitaminer når vi var en uke i Kroatia. Selv om jeg har vært på jobb har jeg kost meg i solen både i lunsjpausen min og etter jeg kom hjem fra jobb. Deilig!

Kvelden er viet til tid med min kjære ektemann. Vi skal nemlig prøve ut den nye kinoen på Stjørdal. Kimen kino. Etter mye protest ble det bygget kulturhus på Stjørdal, og nå står det praktisktalt ferdig og kinoen ble åpnet for noen uker tilbake. Så nå er det på tide å få prøvd ut den nye kinoen! Jeg er spent! Den gamle hadde både dårlig lyd og det var alltid kaldt der. Filmen vi skal se heter Vacation. Den ser gannske morsomt ut, med andre ord så gleder vi oss!
Først skal vi fore magene våre med hjemmelaget pizza før vi setter snuten mot Kimen kino.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *