Venninebesøk langveisifra

Det er så koselig når Hannemor er hjemme i Trøndelag og vi får møttes for å skravle litt! Selv om  det kan ta ett par måneder mellom hver gang vi snakker er det alltid koselig å møtes når hun er hjemme. Hanne bor opprinnelig i Bergen der hun går skole, tidligere har hun bodd andre plasser i Norge som har gjort at vi ikke har sett hverandre så mye utenfor feriene, og nå som jeg i tillegg har flyttet fra Stjørdal krever det litt mer planlegging i forhold til å møtes. Tideligere kunne vi bare gå til hverandre.

Kvelden har vært så fin! Fineste Hanne er en god lytter og en person som er utrolig herlig å prate med. Vi satt i timesvis å pratet sammen om alt mellom himmel og jord. I tillegg hadde hun tatt med strikketøyet, så da satt vi der med hver vårt strikketøy og jeg fikk gjort ferdig luen jeg holdt på med. Så nå er det bare å starte på nytt prosjekt!
Hanne reiser til Bergen igjen om noen dager, så det var utrolig koselig å få sett henne før hun reiser igjen. For alt jeg vet kan det gå helt til jul før neste gang jeg får sett henne. Super koselig at hun ville komme en tur på besøk!

Vi hadde og oppstart på skolen i dag, så første skoledag er gjennomført. Vi var der riktig nok bare en times tid, men allerede har jeg fått svidd bankkortet og kjøpt 2 av pensumbøkene vi skal ha i høst, i tillegg til skrivebøker. Det er vel minuset med høyskolen, alle bøkene som skal kjøpes. Men det er så verdt det den dagen man blir ferdig utdannet!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *