Grilling hos Sviegers!

Jeg er enda i feriemodus og føler på en måte at det er søndag i dag. Men så vet jeg det så alt for godt at det ikke er det! Skolen starter allerede på onsdag, altså bare en dag igjen med fri etter i dag så er det pån med hard jobbing igjen frem til neste sommer. Jeg gleder meg veldig til å starte på skolen igjen, komme inn i rutiner og få gjort noe fornuftig ut av dagene. Jeg kommer nok til å savne å gå rundt i pysje halve dagen og bare dra meg og gjøre ingenting men det får jeg nyte de helgene jeg har fri!

I dag har vi fått invitasjon til grilling hjemme hos svigerforeldrene mine, men det var ikke de som har invitert oss dit men mormoren og morfaren til Vidar. Solen forsvinner hos dem ganske tidlig, derfor har de invitert til grilling hos svigers slik at vi kan nyte solen lenger og grille ute uten at det bli for kjølig. Det skal bli så deilig! Det er flere fra slekten på Vidar sin familie som kommer så det blir nok kjempe koselig!

– Stine

DSC_1344

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *