Kroatia – 2015

Å komme hjem til tomt hus, med følelsen av at alle andre er så langt unna må være det verste med å komme hjem fra tur. Selv om de likevel ikke er fullt så langt unna likevel så føles det slik.


Uken vi har hatt i Kroatia har vært helt fantastisk! Selv om kanskje ikke har opplevd så utrolig masse, så har vi fått slappet av og kost oss sammen med familien. Vi var 14 stykker som reiste sammen, meg og Vidar, Storebror og kjæresten, mamma, stefar, lillesøster, lille stesøster og mini stesøster. Tante og onkel, søskenbarnet mitt og mormor og morfar. Med andre ord, hele familien på min side! Og som jeg digger at vi dro alle sammen!
Vi bodde generelt nærme hverandre og kunne gå på besøk til hverandre på fem minutter. Det var deilig det! Tror nok det er det som gjør at alle føles så langt borte når vi kom hjem, selv om det bare er mellom 10 – 30 minutter med bil til alle sammen.

Vi bodde i byen Supetar som ligger på øyen Brac. For å komme oss dit måtte vi ta ferje som tok en times tid fra fastlandet og byen Split. Den ene dagen tok vi oss en tur over for å besøke byen Split. Med mamma og Ivar som guide ble det en tur oppi gammelbyen hvor det fantes mange fantastiske herlige små, romantiske og trange gater og fin arketektur. Her kikket vi litt i butikker og tok oss litt mat. For min del ble det med ett par nye joggesko hjem, noe som i grunn var det eneste jeg hadde i kikkerten når vi var der nede. Men det ble med noen andre små ting hjem også som dere skal få se i eget innlegg.

Ellers nøt vi late dager ved bassenget og i sjøen. Veien til Supetar Sentrum var kort og det var flere ganger at vi gikk dit bare for å titte eller for å spise mat. En super koselig by nede ved havna med resuranter langs sjøkanten.
To av dagene prøvde jeg, mamma, mormor og lillesøster ut Vann Aerobic også. Den første dagen var vi kjempe fornøyde men den andre dagen ble vi mer eller mindre skuffet da opplegget til denne innstruktøren ikke var i nærheten av det det hadde vært dagen før når det hadde vært en annen instruktør. Dermed droppet vi det den siste dagen.
Vi har kost oss mask med soling, bading og god mat. Rett og slett bare tatt dagene som de kom og slappet av maks! En fantastisk herlig familietur med mange fine minner.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *