Dagsbesøk på hytta

Mamma og Stefar har vært på hytta siden i går, og siden jeg har hatt fri i dag var mamma veldig glad da jeg ville komme en tur på besøk. Så jeg inviterte med meg mormor i samme slengen jeg!  Jeg plukket opp mormor på veien så kjørte vi til parkeringsplassen ved hytta i rett tid i morges. Mamma kom gående imot oss fra hytta og når vi kom opp ble det en kopp kaffe og litt jordbær før vi tok oss en liten trimtur ut i skogen. Til tross for at det var meldt regn slapp vi billig unna, hvertfall på trimturen vår. Etterpå ble det vaffler og rundstykker inne på hytta.
På vei ned kom det noen regndråper men det var ikke så ille at jeg og mormor ble gjennomvåte.

Nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli ferdig. Kvelden blir nok rolig for vår del, i morgen går turen til Leksvika for å besøke Tanten og Onkelen til Vidar som fikk en liten gutt likefør bryllupet vårt. Blir nok å stikke innom Levanger en tur også med det samme vi er der siden vi har noen bryllupsgaver vi skulle ha byttet.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *