The birthday gift

I dag har jeg vært å feiret en nydelig liten sjarmør som fyller hele 1 år. Det var duket for selskap til den lille prinsen til Stesøster Ronja hos mamma og Stefar i dag. Vidar kunne desverre ikke være med siden han skulle jobbe, men kose meg gjore jeg likevel! Stesøster Ronja hadde baket kake med nonstopp og gele-topper mens mamma hadde ordnet med bløtkake, også var det noen flere kaker og litt is. Ikke feil det!
Papiret var vel mer spennende enn gavene for bursdagsbarnet, bortsett fra den nye trehjulssykkelen da. Og med en litt større gutt som syntes det var like stas å dytte på sykkelen som lille mann satt på tror jeg nok det var stor stas for lille mann.

Vel hjemme igjen mekket jeg sammen hjemmelaget kylling i curry, den ble riktig nok litt sterk men ellers god. Vidar var innom fotografen vi hadde i bryllupet etter jobb og fikk hentet bryllupsbildene, så etter middagen har vi koset oss med å se på dem. Det var så mange fine bilder! Dagen gikk så utrolig fort, skulle gjerne ha gjennopplevd den dagen hvis jeg hadde fått tilbudet. Bra vi har så mange fine bilder fra dagen!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *