Uken som gikk

Ukens høydepunkt:
Høydepunktet for denne uken var deffentlig camping turen vår til Orsa. Selv om vi var uheldig med være den ene dagen vi var der så koset vi oss masse i hverandres selskap. Det ble og mye familie tid denne uken, noe jeg setter stor pris på! Først bursdag til onkel på fredag hvor vi fikk servert tantes nydelige pizza. Og på søndag ble det grilling og kos i sola hjemme hos mamma og stefar hvor Ronja med kjæreste og sønn og Niklas også kom. Koselig familiesøndag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens nedtur:
Nedturen denne uken må nok være at vi måtte dra fra Orsa. Savner plassen allerede! Og ikke minst friheten til å bare ta dagene som de faller seg inn.

Ukens film:
Siden være ikke var all verden når vi var på camping tur ble det film titting to kvelder på rad. Og med en kjæreste som ikke nøyer seg med enkelt, så ble det film med ordnetlig skjerm og lyd i campingvogna. På butikken hadde de 2 filmer for 100 ,- så da kjøpte vi «Devirgent» og «White House down». Jeg har sett begge filmene tidligere og liker dem begge veldig godt!
Ukens innkjøp:
Kjolen jeg kjøpte på H&M i Mora når vi var på campingtur.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens hjemmelaget:
For tiden holder jeg på å strikke ei pute. Men typisk gikk jeg tom for garn da jeg trodde jeg nærmet meg ferdig, men desverre ble den ikke ferdig siden jeg må vente på mer garn som er på vei i posten.

Ukens bilde:

Dette bilde ble tatt på vei til Orsa. Jeg blir stadig vekk forundret over hvor fin naturen vi har her i Norge er!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *