Uken som gikk!

Denne uken ble uken som gikk litt forsinket da det har vært både bryllup og campingtur, men det får gå for denne gang. En oppsummering av forrige uke blir det likevel!

Ukens høydepunkt:
Her er det jo ingentvil, selve bryllupsdagen og øyeblikket jeg gav mitt ja til min kjære! En utrolig flott og herlig dag med venner og familie. Med tårer og latter, stolte foreldre og gode venninner. En perfekt dag♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukens nedtur:
Må vel være når noen av gjestene gav avbud på å komme i bryllupet i siste liten. Selv om det var veldig gyldig grunn, var det veldig kjipt at de ikke fikk det til. 

Ukens innkjøp:
Denne uken ble det ingen innkjøp..

Ukens film/serie:
Det ble ikke mye tid til film denne uken, men dagen før dagen satt jeg og Jannicke og koset oss med å se «say yes to the dress». Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett dette siden vi fikk TLC, men det står ofte på i hvertfall!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukens hjemmelaget:
Det må da bli blomsterbukettene som vi brukte i bryllupet. Vi bestilte rett og slett opp blomstene som vi ville bruke til pynten, og fredagen før bryllupet sto jeg og Jannicke på kjøkkenet i selskapslokalet og satte sammen blomsterdekorasjonene til bordet.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukensbilde:
Man skulle tro at det ble ett brudebilde. Men det blir det ikke. Vi har en kjempe søt og fin kanin løpende rundt på gården her som jeg bare elsker og se på! Jeg tror han må være den mest avslappende dyret jeg vet om. Enten ligger han langflat på gårdsplassen eller så sitter han å spiser. Chill liv? Oh, yes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *