Bryllupsdagen 4. Juli 2015

Jeg føler meg som verdens heldigste som har fått giftet meg med Vidar! Og dagen ble perfekt på alle måter hvor vi fikk feiret vår kjærlighet sammen med våre nærmeste venner og familie.

Dagen for min del startet hjemme hos oss hvor Jannicke hadde overnattet, og Vidar hadde sovet hos Roger og Siv Tone. Etter hvert som jeg og Jannicke hadde stått opp og spist frokost kom Lena som stilite som fotograf frem til kaffen, og Elisabeth som ordnet håret mitt for dagen. Vi hadde satt av nok med tid for allerede en time før vi skulle være i kirka var vi på vei ut døra, med andre ord måtte vi kjøre noen omveier og bruke litt lengre tid.

IMG_7355 IMG_7368
Da vi ankom kirka sto mamma og brudepiken ute å ventet på oss. Mamma var både rørt og stolt, noe man kunne se på hele dama. Hun er så søt! Brudepiken gikk først inn og satt seg før jeg skulle komme inn. Gøy å kunne holde brudgommen litt på pinebenken. Vielsen i seg selv var fin, og det kjentes nesten ut som vi bare satt der i 5 minutter. Alt gikk så fort! Og vi hadde nydelig solosang av både Liv Ellen (lillesøster av Solveig som er god venninne) og av Siv Tone.
IMG_7442
PicMonkey Collageq3e

Etter vielsen ble det fotografering utenfor kirken før vi dro videre på fotografering med fotograf. Vi valgte å ha med oss forloverene våre på en del av bildene. Gleder meg til vi får bildene fra fotografen!
PicMonkey Collage321

Middagen ble servert klokken 16.00. Da sto alle sammen i tunnel uten for selskapslokalet når vi ankom. Men vi kom litt før tiden så vi rakk og mingle litt før vi fant plassene våre og fikk maten servert. Vi hadde valgt sodd som middag, og riskrem med rød saus og kromkaker til dessert. Selv om jeg kanskje ikke viste det så godt så ble jeg rørt over talene som kom fra de gode menneskene rundt oss. Mange gode og fine ord ble sagt som jeg setter stor pris på. I tillegg var det hjemmelagde sanger fra både mine og Vidar sine foreldre.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I mellom middagen og kaffen ble det en god pause hvor vi fikk pratet med folk og kikket litt på gavene. At det ble litt lengre pause enn planlagt gjorde ingenting for min del, da fikk vi brukt mer tid til å snakke med gjestene også! Det ble også fellesfotografering hvor vi tok bilder av alle gjestene, samt familie og venninne/venne bilder.

PicMonkey Coll234age

Når det ble på tide med kaffe kom det flere venner av oss for å bli med på feiringen. Bryllupskaken skulle sprettes og Marthe hadde gjemt en overraskelse inne i kaken. Hun har virkelig jobbet hardt når det kommer til kaken! Er det noen jeg ville anbefalt i forhold til kakebaking må det være henne.
Underholdning ble det mye av under kaffen! Helt ærlig hadde jeg ikke forventet at det skulle vær så mye, men gøy var det! Det ble arrangert både leker og det ble sang. Familien til Vidar hadde skrevet sang som de sang for oss med fullt band. Og min «ekstra familie» ble og fremføre Bjelleklang på sin egen måte, og Liv Ellen kjørte på med to sanger på sparket. For noen gode folk vi har rundt oss! Jannicke tok en payback, noe jeg egnetlig hadde forventet. I deres bryllup måtte Joakim ta av henne strømpebåndet med bind for øynene og uten hender. Nå ble det min tur.

PicMonk214qey Collage

Dagen ble perfekt på alle måter! Jeg kjenner jeg får tårer i øynene ved tanke på hvor flott dagen ble og hvor heldige vi er som har så mange flotte folk rundt oss. Før vi dro hjem for natten avsluttet vi med at alle skulle tenne ett lys og sette på ett hjerteformet fat før de gikk ut og stilte seg i tunnel for å ønske oss vel hjem.

Og i dag, den 14 juli vil jeg gratulere Siv Tone og Roger med 3 års bryllups dag og Svigers som har sølvbryllupsdag i dag! Gleder meg til den dagen vi står og skal feire sølvbryllup♥

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *