Dagen før den store dagen

For min del startet dagen allerede klokken 5 i dag. Noe som er helt unaturlig for meg! Jeg sendte snap til Jannicke om det og fikk til svar at de allerede hadde vært våken en stund, så jeg skal vel i grunn ikke klage. Jeg brukte morgentimene på litt alene tid og avslapping med å lese bok og blogger, i tillegg til å forhåndsskrive noen innlegg for de neste dagene. Jeg visste at denne dagen kom til å bli travel, dermed var det godt å kunne bruke noen timer til å slappe av selv om jeg gjerne skulle sovet lengre.

Vi har hatt gjennomgang i kirka i dag, ikke det store forskjellen fra andre bryllup vi har vært med i sånn bortsett fra at det er vi som skal sitte frempå der. Men greit å fått en gjennomgang likevel. Etterpå dro Roger og Vidar for å hentet maten og brusen mens jeg dro hjem hvor Cecilie kom en tur både for å slå av en prat og for å hente noen småting som skal brukes til pynting i kirka i morgen.
Når Jannicke ankom kjørte vi ut i bygda for å gjøre siste finpuss på selskapslokalt og ordne med blomsterbutikkene som skal stå i vaser på bordet.

Dagen har med andre ord gått i ett. Nå er det duket for frukt og smeltet sjokolade og en real jentekveld før jeg i morgen går opp til alters! Kjolene er hengt klar, skoene står fint oppsatt og tilbehør glittrer der det ligger på bordet og venter på å få komme på. Spørs om det blir noe søvn i natt? Vi gleder oss i vertfall veldig mye!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *