Brudekjolen

I bunn og grunn hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bestille kjole på nett. Andre hadde gjort det, jeg kunne gjøre det. Jannicke var jo kjempe heldig og fikk nydelig kjole på nettet! Uansett ble jeg anbefalt av Jannicke og ta turen inn til Trondheim for å prøve kjoler bare for å få den brude følelsen man får når man prøver brudekjoler.
I tillegg syntes jeg det kunne være veldig greit å se litt hvilke fasonger som passet meg best og hva som ble finest på meg.

Det er ingen hemmelighet at det ikke ble noe kjole fra nettet. Den dagen vi var i Trondheim for å finne kjole kom jeg ikke tomhendt hjem. Mine krav til kjole var at den skulle være stor og ha litt prinsessepreg over seg. Gjerne med blonder og masse tyll. Jeg hadde og alltid sett for meg stroppløs med korsett på ryggen, men det ble ingen av de delene. Og det angrer jeg ikke ett sekund på! Kjolen jeg valgte var den siste kjolen jeg prøvde, jeg hadde vanskelig for å holde tårene tilbake og jeg hadde hvertfall ikke lyst til å ta den av. Med andre ord var jeg solgt og dermed ble kjolen med meg hjem.

– Stine

IMG_7339IMG_7380IMG_7343IMG_7382IMG_7385IMG_7440

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *