Bryllups dekorasjoner

Når det kommer til tema i bryllupet har vi valgt en litt rustikk, landelig stil med litt romantiske detaljer. Personlig er jeg veldig glad i den landlige stilen generelt når det kommer til interiør også, så det kom sikkert ikke som noe sjokk at det ble en del av bryllupets tema. Stort sett all pynten, bortsett fra noen lysfat har jeg laget selv. Med litt inspirasjonsinput fra Pinterest fikk jeg ordnet mye fint!

Som vaser og lysholdere har jeg brukt syltetøyglass. Vasene har jeg hatt på brun strie med blonder rundt, med en grov tråd som «ytterstelag». Veldig enkelt, men likevel fint.
Lyslyktene laget jeg ved å bruke eggehvite utenpå glassene og derretter strø perlesukker på, for å få en siste finnist surret jeg grov tråd rundt toppen av glasset og festet på et grønt papp blad som vi også brukte på invitasjonene. Innelegg om invitasjonene kan du finne her.

1654866_10207090532441624_772111489_n11756561_10207090532521626_1943904520_n

Duker og løpere er også hjemmelagde. Løperne er sydd av strie fra stoff og stil med blonde kanter. De hvite dukene er rett og slett bare oppklipt stoff fra ikea.
Ellers har vi brukt noen lysfat og ett par lysestaker som vi og kjøpe på ikea.

11753766_10207090532561627_442782545_n

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg kjøpte inn noen pom pomer i forskjellige farger som gikk med pynten og bordkortene som ble hengt i taket. Girlander ble også kjøpt inn, men de var veldig tynne! Og siden de var hvite og kom til å gå i ett med veggen klippet jeg og Jannicke ut brune trekanter som vi limte bakpå girlanderne slik at de kom mer frem når de kom på veggen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Med andre ord har jeg laget mye selv og brukt mye tid for å få det akkurat slik jeg vil. Blomsterbukettene vi hadde i vasene satte jeg og Jannicke sammen dagen før bryllupet. Bestevennina til mamma hadde bestilt blomstene og ordnet med det men selve bukettene laget vi selv.
Vi har med andre ord valgt og gjort ting billigst mulig. Selvfølgelig har vi valgt å lagt i litt mer i enkelte deler men ved å lage mye selv ble det også dermed billigere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Serviettene brettet vi etter oppskrift på nettet hvor de ble sende litt ut som en skål med tårn på. Det viste seg at det ble perfekt til å sette bordkortene oppi servietten. Bordkortene ble laget av samme materialet som invitasjonene og dermed kostet det oss ingenting og lage bordkort.
Sangheftene printet vi ut selv og rullet de sammen og knytet bånd rundt dem.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *