Bryllups lokalet

Var det noe vi startet å kikke tidlig etter når vi forlovet oss var det bryllups lokalet. Vi kikket først på bedehuset, men fant ut at det ble for lite. Så dro vi å så på Skytterhuset på Frosta og jeg var helt solgt fra første stund. Jeg fikk og høre at det ikke hadde sett like bra ut tidligere da de nå i ettertid har pusset opp. Vi ble enige, og skytterhuset ble lokalet hvor vi skal ha selskapet.

Vi delte lokalet på en måte i to. Inne i selve hallen satte vi til bord og stoler i en hestesko med en ekstra rekke i midten. Mens i stor gangen satte vi til noen bord og stoler hvor gjestene som ikke hadde noe sted å være mellom kirka og middagen kunne slenge seg ned å ta av en prat før brudeparet ankom. Det ble ikke like mye pyntet i selve gangen som inne i hallen, dermed ble det mer spennende for gjestene når de måtte vente med å se.

Kjøkkenpersonalet og gaveåpnere hadde selvfølgelig tilgang til hallen da gavebordet sto inne i hallen og servitørene skulle sette utover saltkar og flatbrød på bordene før vi kom. Kakebordet fikk vi plassert i ett lite innhuk hvor det gikk an å lukke igjen med en skillevegg, som i hovedsak sto åpen hele tiden.
Etter middagen ble det ommøblert inne i hallen og det ble laget muligheter for dans, samt muligheten til å sitte ned ved bord under kaffen og i pausene. Scene er og med i lokalet så der var det plassert både mikrofoner, keeboard og bass som ble brukt av noen som hadde ordnet med underholdning.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *