Utdritningslag del 2

Standard for utdritningslag er jo at man for ett eller annet man skal ha på seg hele dagen som gjerne kan være litt kleint å gå med. For min del var jeg heldig å fikk ei «Super Brud» kappe og en blomsterkrans. I tillegg måtte jeg ha med en ballong med Vidar sitt navn hele dagen, det hadde riktig nok vært 4 ballonger men de 3 andre ballongene ble stukket hull på da det var navn med eksene mine på og dermed fikk de ikke være med på dagen. Med andre ord synes jeg ikke det var så aller verst antrekk jeg måtte gå med! Bortsett fra at ballongen var litt i veien til tider oppe i løypene i Rypetoppen.

Gavene jeg fikk av de fine jentene ved frokost bordet var relatert til minner fra når vi ble kjent hvor jeg skulle gjette hvem som hadde kjøpt hvilken gave.
Cecilie gav med ett legotog, fordi jeg tok toget til skolen hver morgen i begynnelsen av skoleåret men en dag satt jeg på med henne fra skolen til Åsen og tok toget derrifra og dermed ble dette en dagligrutine.
Trine gav meg en gris, fordi vi ble kjent når vi var på klassetur på Roknesvollen i starten av skoleåret.
Elisabeth gav meg en mummie kopp, fordi vi i fadderuka var på utkledningsfest der vertinnen på vorspilet hadde kledd seg ut som mummimamma.
Av Jannicke fikk jeg ei mini-basketkurv med ball, fordi vi alltid pleide å gå turer sammen mens kjæresten hennes var på baskettrening.
Siv Tone gav meg siste rest av den hvite teen sin, rett og slett fordi det er bare jeg som drikker den og jeg finner den ingensteder ellers!
Mange gode og fine gaver som var relatert til starten på gode vennskap.

Nå er det hele seks dager igjen til jeg skal stå som brud, og jeg gleder meg! Allerede i morgen skal vi hente nøklene til selskapslokalet, så uken som kommer vil nok gå med til å gjøre klart lokale og få gjort unna siste rest av forberedelser til den store dagen. Lykke!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *