Utdritningslag del 1

Endelig kom dagen hvor mitt eget utdritningslag skulle være. Helt siden Vidar gikk gjennom denne dagen har jeg gått å ventet og ventet på at Jannicke skulle stå på døren hos oss med en flott jentegjeng i ryggen. Og i går morges skjedde det. Jeg og Vidar lå enda å sov da jentene kom snikende opp på soverommet og vekket meg. Da var det bare å slenge føttene utfor sengekanten og bli med ned hvor jentene stelte i stand frokost mens jeg gikk på badet å tok på meg treningsklærne slik jeg ble beordret til å gjøre. 5 fine jenter sto oppe på soverommet, Siv Tone, Jannicke, Trine, Cecilie og Elisabeth. Og sammen spiste vi frokost. Under frokosten fikk jeg utdelt gaver som jeg skulle gjette hvem var fra og forklare hvorfor den gaven var fra akkurat den personen. Like før vi skulle dra videre kom Solveig innom ett lite 5 minutt før hun måtte dra videre på jobb. Trine og Elisabeth måtte også på jobb og dermed ble det jeg, Jannicke, Siv Tone og Cecilie dro videre.

Jeg fikk bind for øynene etter vi hadde hatt en pit-stop på Stjørdal. Når vi kom frem til selve målet viste det seg at vi hadde kommet til «Rypetoppen» i Meråker som er en aktivitetspark med hinderløyper laget i skogen noen meter over bakken med forskjellig vanskelighetsgrad. Passet med andre ord perfekt for meg som liker å både være aktiv og være ute i naturen. Vi prøvde ut forskjellige løyper hvor noen var enklere og mindre skumle enn andre og noen mer vanskelig og skummel. Men vi kom oss gjennom det og koset oss masse! Etter noen timer i løypa tok vi en matpause hvor Siv Tone hadde baket matmuffins som vi spiste før vi dro videre til neste overraskelse. Vi stoppet innom bestemoren til Jannicke hvor jeg og Jannicke dusjet mens Siv Tone og Cecilie dro en eller annen plass jeg ikke skulle vite noe om. Når vi var klare til å dra fikk jeg igjen bind for øynene og endte til slutt opp på ett spa hvor jeg skulle får ansiktsbehandling.

Etter 35 minutters avslapping med ansiktsmaske og massasje ble jeg ført til kjøpesenteret hvor jeg skulle levere ut kjærlighet på pinner med forskjelligtekst på. Bla. «Jeg skal gifte meg, derfor vil jeg gi deg en kjærlighet på pinne fordi du er så kjekk/har fint smil/fine øyne osv. » Med andre ord ikke så kleint som det kunne ha vært. Når alle kjærlighetene var levert ut fikk jeg igjen bind for øynene og når jeg fikk se igjen hadde vi havnet på ett utrolig flott hotellrom hvor de hadde dekket bord og ordnet med tapas og ost og kjeks. I tilegg hadde Lena kommet.Det ble og både Quiz og spill utover kvelden med litt søtsaker og brus. Mens de andre jentene etter hvert satte kursen hjemover overnattet jeg og Jannicke. Til morgenen i dag hadde vi en plan om å ta ett morgenbad i bassenget, men vannet ble for kaldt, badstua ble for varm og vi konkluderte med å ta en varm dusj og gå til frokost.

Jeg er fremdeles rørt over hvor utrolig flott Jannicke har fått til og planlagt og tilrettelagt for at dagen skulle bli så bra som mulig. Det var helt fantastisk!

– Stine

PicMonk32ey Collage PicMon231key Collage

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *