Livet på landet

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg liker meg bedre på landet enn i byen. Selv om det ikke var store byen jeg bodde i på Stjørdal så var det utrolig deilig å komme ut på landet igjen. Det har vel noe med hvor du er oppvokst også, men jeg trives aller best på landet.
Nå har vi ett stort, generelt dårlig isolert hus og dermed blir det fort kaldt og vi har bruk for ved. MYE ved. Ved i seg selv er dyrt hvis man skal betale for det, men vi er heldig å få det gratis hvis vi ordner det selv. Men da lager vi også til onkelen til Vidar som eier gården vi bor på. For å få nok ved til vinteren må man begynne i rett tid slik at den rekker å tørke til vinteren.

Med mye som skal gjøres ellers også, blir ved kapping gjerne bort prioritert. Men det må gjøres. Og hvis man er to går det ofte fortere. Derfor ble jeg med Vidar ut i dag og hjalp til med vedkappingen. Uten om en times pause med trening sammen med Cecilie og en halv time lunsj pause har sto vi ute å kappet ved fra 11.00 – 16.00. Været var greit og temperaturen god så da så vi ikke mørkt på det. Hele 3 store sekker på ca. 1000/1500 liter ble det, så da sa vi oss fornøyd for i dag.

Nå kom vi nettopp hjem fra svigers hvor vi har spist middag, og dessert. Svigermor ville så gjerne at vi skulle prøve ut oppskriften på desserten hun skal lage til bryllupet for å se om den var godkjent. Og det ble den. Nå blir det rolig frem til legge tid før vi legger oss på lading til en ny dag i morgen.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *