Uken som gikk

Ukens høydepunkt:
Uken som var har vært så bra på mange måter! Ikke bare ble jeg ferdig med eksamen og tok sommerferie, men jeg har og hatt besøk av søte Åshild hele veien fra Namsos. Jeg var på kino sammen min kjære og så San Andreas og på Martna og cafe sammen med herlig Jannicke og lille Lukas.Lørdagens tilbringte jeg sammen med fantastiske Cecilie med grilling, trimtur og filmkos.
15.06.12 006

Ukens nedtur:
Har i grunn ikke så mye og klage over bortsett fra været da. Mens andre deler av Norge har fått sommerværet er vi stuck med regn og vind. Heldig for oss har helgen vært litt bedre enn de andre dagene i uka.

Ukens innkjøp:

Det må da bli veksen og blusen jeg viste i eget innlegg i går. Blusen og Vesten er fra Vero Moda og vesken fra Accesorize.

PicMonkey Colla3ge

Ukens film:
San Andreas. Kino date med mine kjære hvor jeg valgte film. Absolutt til å anbefale, trailer kan du finne i dette  innlegget som jeg skrev tidligere i uken.

Ukens hjemmebakst:
Denne uken ble det både det ene og det andre. Fredagen laget jeg muffins med valnøtter og spinat, lørdagen ble det muffins med bringebær og sitron hvor jeg fant oppskrift på Krisitna Andersen sin blogg HER og søndagen prøvde jeg meg på kokosmakroner som ikke ble helt 100% vellykket, men brukbare. I tillegg lagde jeg hjemmelaget marinade til grillspydene når jeg og Cecilie grillet på lørdag. Denne uken ble det med andre ord laget litt av hvert hjemme på kjøkkenet.

DSC_2355

Ukens bilde:
Jeg er ingen proff når det kommer til fotografering, men er likvel veldig glad i å ta bilder. Ikke bare til bloggen eller for å skape minner jeg kan ha i albumen men også av fine motiver som jeg kan se tilbake på senere. Denne uken ble jeg mest fornøyd med bilde jeg tok av pyntefatet på stua med røderoser og den fine vasen jeg fikk til jul. Det blir mer koselig i stua med blomster på bordet! All kredit til min kjære som kom hjem med en bukett roser til meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Stine

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *