Lørdagskos med Go´jenta!

Etter å ha sendt kjæresten på udritningslag i de tidlige morgentimene, avtalte jeg og Cecilie at vi skulle møtes for å ta en trimtur. Når vi hadde gått rundturen og kjørt hjem til meg fant vi ut at vi ikke kunne la mulighetene for å grille gå fra oss når solen først tittet frem. Nå kan vi ikke skryte på oss at det var 22 grader som i enkelte deler av Norge om dagen men 11 grader holder i massevis til å grille så lenge solen skinner! Så vi dro hver for oss å dusjet av oss litt etter trimturen før vi dro på butikken sammen og handlet inn det vi trengte for ett bedre måltid.

For litt siden fikk vi en ny kokebok med oppskrifter på sommerretter i posten som vi valgte å beholde. Å siden jeg skulle grille kyllingfilet bestemte jeg meg for å prøve ut en av oppskriftene i boken på kyllingmarinde. Kyllingfileten skjærte jeg opp å ordnet kyllingspyd av og smurte den inne i marmelade. Og det ble faktisk ikke så verst! Vi hadde også grillribbs, salat, potetsalat og pitabrød til. Hvem sa at vi jentene ikke kan grille?
Etter middagen mekket jeg sammen muffins av en sunnere verson med bringebær og sitron som vi koset oss med mens vi så «The other women» mens vi lå som noen slakt på hver vår sofa.

Etter hvert fikk vi plutselig lyst til å ut å gå en tur igjen, men vi ble enige om at det skulle være en rolig tur. Så vi kjørte ned til campingen der svigerforeldrene til Cecilie har campingvogn og fant oss en sti å la i veg innover skogen. Stien delte seg etter hvert i to, og det vi egentlig hadde håpet på var at vi kunne gå langs vannet så vi gikk ned til vannkanten og bare nøt synet litt før vi fant ut at vi skulle gå tilbake. Men denne gangen langs vannkanten. Noe som ikke ble så enkelt som vi hadde håpet på. Svaberget og klippene ble bare brattere og brattere jo lengre vi kom og vi måtte til slutt oppi skogen hvor det i første omgang ikke var noen sti. Men etter hvert kom vi inn på en sti som vi fuglte ut av skogen. Turen ble med andre ord ikke så rolig som vi hadde tenkt, men koselig var det likevel! Så stakk vi innom for å hilse på svigerforeldrene til Cecilie med det samme.
En skikkelig fin og koselig dag! Når gutta er borte må vi ta vare på hverandre, og med fint vær fikk vi gjort mye ut av dagen! Nå skal jeg straks hoppe i seng, blir deilig å legge hode på puta etter en lang og flott dag.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *