Gjensynsglede

Nå er det snart ett år siden jeg satte meg på bussen med dvder i baggen og litt godt å tygge på for å reise for å besøke søteste Åshild i Bangdalen, Namsos. Solen skinte og det var utrolig varmt og deilig, begge to hadde kjoler på da vi møttes. Vi solet oss i hagen, badet i elva og så film og sov i tante huset til moren til Åshild.

I dag tok Åshild turen hit for ett lite besøk da hun skulle innover til Trondheim. Vi har prøvd å fått til å møttes tidligere men vi har begge to vært alt for travel og det har liksom ikke passet. Selv om det ikke bli alt for langt besøk så var det koselig de timene hun var her! Utrolig deilig å se Åshild igjen. Hun er en kjempe herlig og søt person som jeg er veldig glad for å ha i livet mitt selv om vi kanskje ikke ser hverandre så ofte som vi burde. Begge to stiller som brud i sommer, og det er spennende for jenter som oss! Så da ble det mye bryllupsprat. Hun hadde og en gledelig beskjed om at hu flytter til Trondheim igjen til høsten, noe som gjør at sjansen for å se hverandre litt oftere blir større. Nå tar det to timer å kjøre dit hun bor nå, men flytter hun til byen tar det en times tid. Og det er jo ingenting i forhold! Så det blir gøy å kunne sett hverandre litt oftere.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *