Små gleder i hverdagen

Vidar kan være distre til tider, men er det noe han virkelig er flink til så er det å legge små gleder inn i hverdagen min. Om det er via gode ord eller gjennom gjerninger så har han alltid en eller annen ting på lur som gjør dagen min perfekt. Jeg kom sliten hjem etter eksamen i går, og tanken på å lage middag var lite fristende. Men siden han igjen har stått og ordnet ved til vinteren hele dagen så skal jeg ikke klage.
Og når jeg da skal til å begynne middagen kommer han med en flott bukett røde roser som en liten eksamensgave for at jeg er ferdig med eksamen. *Smelt*.

Jeg føler meg utrolig heldig! Vidar vet at jeg liker å få blomster, og det har han brukt mye. Jeg klarer aldri å forutse det, han bare kommer hjem med blomsterbukett uten at jeg har spurt eller nevnt at jeg kunne tenkt meg det. Det er ikke slik at han kommer med blomster annen hver uke, men når han gjør det er det like stas. Han er absolutt verdens herligste som gjør dagene fullkomne.  Å som jeg gleder meg til vi blir kone og ektemann om 22 små dager!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *