Kinonytt

Jeg har en samboer som er veldig glad i se film, og ikke minst i å dra på kino! Jeg klager ikke på det altså, men må ærlig innrømme at det ikke er alle filmene jeg er like gira på å være med å se. Så da er det bra han har gode kompiser som gjerne blir med, men i kveld var vi bare oss to å så en film som JEG hadde valgt ut. I det siste har det blitt mye action filmer når vi har sett filmer her hjemme, typisk lørdag kveld er nesten alltid filmkveld her i huset. I og med at det har gått mye i action i det siste, var det ingen unntak i dag.

Filmen vi så var «San Andreas». Den handler om at Los Angeles blir rammet av ett stort jordsjelv som får den beryktete San Andreas til å gi etter. Dermed utløses det ett jordskjelv med en styrke på 9 i Carlifornia. Blake som er datter til Emma og Ray har dratt til San Fransisco for å begynne på college. På nyhetene blir det meldt enda større jordskjelv i San Fransisco, og Ray og Emma bestemmer seg for å fly til San Fransisco for å redde datteren sin. Når de tror katastrofen har lagt seg, blir det bare enda verre.

Dette er virkelig en film jeg vil anbefale hvis man like spennings filmer. Allerede ti minutter ut i filmen satt jeg med gråten i halsen og tårer i øynene. Pulsen gikk opp flere ganger i løpe av filmen og tårene gjorde sin ankom x-antall ganger. Jeg er generelt en person som lever meg veldig inn i spenningsfilmer og føler nesten jeg er en del av filmen når sitter der. Filmen var utrolig bra, og jeg angrer absolutt ikke på at jeg valgte denne fremfor den andre vi vurderte. Jeg kunne fint sett den om igjen! Er jeg heldig havner den nok i film samlingen vår en vakker dag. Slike klassikere er verdt å samle på. Vidar synes og den var veldig bra!

Slenger med trailer til filmen, kanskje du får lyst til å se den og?

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *