Endt eksamen

Endelig kan jeg med 10 kilo mindre på skuldrene si at jeg har sommerferie. Skolebøkene og praksispermen er lagt bort på kontoret og skolesekken lagt inn på kottet. For en deilig følelse og gjemme det bort for noen måneder!
De tre siste dagene har vært krevende med intens skriving og øving til muntlig gruppe eksamen som vi hadde i dag. Gruppen vår hadde fremføring ganske sent på dagen, og dermed fikk vi litt ekstra tid til å øve på formiddagen i dag også. Selv om vi kanskje kunne tenke oss å bli fort ferdig med det, var det likevel greit med litt ekstra tid til øving.

Følelsen av å være ferdig med skoleårets siste eksamener og ta sommerferie er utrolig deilig! Nå kan jeg senke skuldrene og heller fokusere på det resterende som mangler i forhold til bryllupet. Det at jeg nå er ferdig med første året på barnehagelærer utdanningen er nesten helt utrolig, tiden har gått så sinnsykt fort at jeg nesten må klype meg i armen for å virkelig oppdage at det er sant. Jeg har lært mye, fått nye gode venninner og synes det er ett kjempe interessant studie som jeg gleder meg til å fortsette på. Det blir absolutt godt med ferie nå, men jeg gleder meg til å se hva andre året har å by på og lære enda mer!

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *