Konfirmasjon

Som jeg nevnte på søndag så skulle vi på konfirmasjon hos stesøster Rikke. Selve konfirmasjon var på lørdag, men vi feiret med farsiden på søndag. . Lang bord var dekket, samt bord inne i stua. Gjestene kom oppkledd i bunad og dress, og for de som ikke hadde det så hadde de kledd seg i de fineste klærne de har hengende i skapet. Med matchende blomster og servietter samlet vi oss for å feire stesøster Rikke. Mamma, mormor og tante kokelerte på kjøkkenet og det ble servert taco. Enkelt men kjempe godt!

Kaffe ble det også selvfølgelig servert. Kakene ble satt frem og skravla gikk lett blant gjestene. Med gode smakfulle kaker og brus i glasset koset vi oss i selskapet til Stesøster Rikke. Hun har alltid vært stor fan av Harry Potter, og da er det ingen overrakselse at konfirmasjonskaken hennes var en Harry Potter kake! Vi fikk rikitg nok rester fra lørdagen, men etter bilde som vi fikk se på å dømme etter så var den kjempe fin. Jeg torte ikke å smake på den siden jeg forsynte meg av de andre kakene først og var allerede rimelig mett etter på.
Ellers fikk konfirmanten mange fine gaver, og hun bunaden var kjempe fin på henne! Føler ikke det er så lenge siden hun var 10 år..

Siste innspurt før siste eksamen har startet og formiddagen blir som regel viet til eksamenslesing med en treningspause innemellom. Det beste med å lese på formiddagen er å ha hele kvelden fri og kunne slappe av litt. Det må til det og!

– Stine

Lang Bord i herlig rosa farge!
Lang Bord i herlig rosa farge!
Matchende lys, blomster og servietter
Matchende lys, blomster og servietter
Kakebordet
Kakebordet
Havlspist harry potter kake
Havlspist harry potter kake
Gavebordet til konfirmanten
Gavebordet til konfirmanten
Konfirmanten og kakene
Konfirmanten og kakene
Meg og Lillesøster
Meg og Lillesøster

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *