Flashcback sunday – Pinse helgen 2013

Pinsehelgen er i full gang, ikke at jeg gjør meg noe store merke av det egnetlig. Man forbinder pinsen med pinsebål og grilling, hvertfall på pinseaften. De to siste dagene har regnet høljet ned til alle døgnets tider, så fristelse av grilling var absolutt ikke en tanke jeg ofret i går når jeg dro hjem fra jobb. Det ble heller pizza rester fra tidligere i uken og en kveld i sofaen under pledd med en kopp te og strikking.

For to år siden derimot, da var være nydelig og sommeren hadde ankommet Trøndelag for fullt, så vidt jeg kan huske så var det vel det i fjor også. Pinsen helgen 2013 tilbringte jeg hjemme hos mamma. Det var så nydelig vær og god temperatur at jeg tok mitt første bad i sjøen 19 mai det året, skulle jeg gjort det i år hadde jeg nok blitt en ispinne da det var 6 grader ute den dagen. Og antageligvis enda lavere temperatur i vannet! Pinse helgen i 2013 gikk jeg rundt i bikini og sommerkjole, vi grillet på terrassen og var ute på båttur. Bare ved å tenke og se tilbake på bildene får meg til å håpe at sommeren kommer snart! Det hadde virkelig vært deilig med litt sol og varme igjen.

Man får vel bare ta det været man får, jeg har jobb helg og har seinvakt i kveld. Innen den tid har jeg en plan om å få gjennomført en treningsøkt, men ellers bare slappe av og kose meg. Det er 5 dager igjen til min første eksamen, så når morgendagen kommer er det ingen kjære mor. Da begynner lesingen for fullt igjen etter en liten pause i helgen.

– Stine

(bildene er fra pinsehelgen 2013)

Bilde ble tatt ved åretsførste bad i fjor, litt varmere i fjor enn i år!
Bilde ble tatt ved åretsførste bad i fjor, litt varmere i fjor enn i år!
Sommerparadis!
Sommerparadis!
Hytte ved vannet.
Hytte ved vannet.
Vi bor i det røde huset!
Vi bor i det røde huset!
Mmh - vann i munnen!
Mmh – vann i munnen!
Fine blomster!
Fine blomster!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *