«For du er jo en sånn te-person»

Overskriften sier sitt. Jeg måtte små le litt da lillesøster sa det til meg da hun overrakte en liten turgave hun hadde kjøpt med fra København. Hun har nemlig vær i København på hospitering i barnehage gjennom studie hun går, noe som helt sikkert var spennend ei seg selv! Men at hun kom til å kjøpe med en liten gave til meg hadde jeg ikke forventet.

Hun kjenner meg godt når hun sier at jeg er en te-person. For det er jeg. Det er alltid deilig å sette seg ned i sofaen med beina høyt med en kopp te, om det er eksamensnotater som skal skrives, en bok eller ett blad som skal leses eller tv-skjermen som underholder meg så er den koppen med te utrolig deilig å ha. Jeg drikker og veldig gjerne te til frokost eller lunsj, men også ellers. Så da var jeg heldig å fikk 4 små bokser med forskjellig te i + en te fresh te – sil. Jeg har desverre ikke rukket å smake noen av teen enda, men jeg gleder meg til å smake på de 4 forskjellige smakene. Kanskje blir det en kopp i kveld? hvem vet?

– Stine

DSC_0723 DSC_0724 DSC_0725

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *