Vår 17. mai 2015

Selv om værgudene ikke var helt på vår side var vi likevel heldige nok. Og dagen ble kjempe koselig til tross for noen regndråper nå og da!
Vi startet dagen med frokost til svigers før vi dro videre til Mormoren og Morfaren til Vidar hvor vi så på NRK og fikk servert vaffler og sjokolade kake. Vi har ikke vært der på besøk siden 5 juledag, så da var det ekstra koselig å besøke dem på selve nasjonaldagen.

Planen var egnetlig at vi skulle gå i toget sammen med Siv Tone, Roger og Kristiane, men vi fant ut at vi sto over da det ble litt travelt. Lillesøster var svart russ i år, og derfor hadde vi bestemt oss for å dra til Levanger å se henne gå i toget sammen med alle andre russen. Mamma, stefar, mormor og morfar skulle også innover så vi samkjørte med mamma og stefar.
Toget i seg selv var koselig å se selv om det hovedsak var for å se lillesøster med russen. Kullet hennes hadde en traktor med henger som de satt på i toget.

Etter å ha sett på toget ble vi med opp til søskenbarnet til mamma en tur siden lillesøster ville høre russetalen. Etterpå gikk turen hjem til mamma og stefar hvor vi fikk servert nydelig grillmat og pavlova kake som mormor hadde laget. Mamma hadde laget verdens beste hjemmelaget potetsalat! Får vann i munnen bare ved tanken, mye bedre enn den man får kjøpt på butikken. Gleder meg til å prøve ut den selv i løpe av sommeren.

Alt i alt hadde vi en kjempe fin feireing med familie på begge sider. Oppholds var det også når vi sto å kikket på toget, og følelsen av å slappe av på sofaen med kjæresten etter en flott og enda en minnerik dag var utrolig digg.

– Stine

DSC_0642 DSC_0667 DSC_0669 DSC_0674 DSC_0686 DSC_0704 DSC_0712 DSC_0654 DSC_0655

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *